• Mari

Hei, jeg heter Mari

Updated: Mar 10, 2021Jeg heter Mari, er 28 år og jobber som forsikringsrådgiver. Jeg er født og oppvokst i en veldig trygg familie på fire. Storesøsteren min er det største forbildet jeg har og jeg har alltid sett opp til henne.


Som 16-åring startet jeg i min første deltidsjobb i en gullsmed, blant all glitter og glamour skjønte jeg at jeg hadde en liten edelsten på lur selv - jeg elsket å møte nye mennesker og connecte med de! Jeg startet på videregående og fikk meg jobb i dagligvarebransjen hvor jeg også var heldig å få jobbe med gode kolleger og gøyale kunder. Deretter dro jeg ut i verden for å oppleve nye kulturer, møte nye mennesker og jeg lærte masse på veien.


Da reisen var over gikk jeg i gang med studier og følte veldig på at jeg «måtte» studere for å kunne få meg en jobb. Skole har derimot aldri vært min sterkeste side og en av grunnene til at jeg dro på skolen var fordi jeg ønsket å være sammen med vennene mine. Jeg har alltid trodd, og blitt fortalt, at utdanning er noe jeg måtte ha for å få den jobben jeg alltid har ønsket meg - problemet var at jeg ikke visste hva jeg ville jobbe med.


Det som er viktig for meg i en jobbhverdag er at oppgavene er gøy, utfordrende og at de folka rundt meg gir meg hverdagsglede!


139 views0 comments

Recent Posts

See All