Ønsker du fjernarbeid på ubestemt tid?

Updated: Jul 12, 2021


2020 var et merkelig år på mange fronter, inkludert arbeidslivet. For noen var fjernarbeid vanskelig og krevende, men vi tilpasset oss, og noen ble tilogmed glad i det. Om hjemmekontor passer for deg og din situasjon kan variere mye basert på familiesammensetning, bosituasjon og personlighet, men hvis du ønsker å be om å fortsette med fjernarbeid anbefaler jeg deg å lese videre.


I april 2021, etter et helt år på hjemmekontor, bestemte jeg meg for å takke ja til en stilling med fjernarbeid på ubestemt tid. Nå jobber jeg med å gjøre fjernarbeid bedre for alle, som produktutvikler for videokommunikasjons-virkemiddelet Zoom.


Jeg var veldig i tvil om jeg ville fortsette å jobbe hjemmefra siden jeg savnet samværet med kolleger. Derimot har jeg merket store fordeler som gjorde meg åpen for å prøve fjernarbeid på lang sikt.


Før jeg jobbet for Zoom brukte jeg en time hver vei til og fra jobb. Dette var slitsomt og gikk utover fritiden min og gjorde at jeg ofte måtte velge mellom andre viktige ting som trening, sosiale sammenkomster og hvile. Å få tilbake de to timene jeg brukte på og reise har vært utrolig deilig og har forbedret helsen min, både fysisk og mentalt siden jeg har fått tid og overskudd tilbake. Jeg har hatt mer kvalitetstid med samboeren og, ikke minst, katten min.


Å jobbe hjemmefra har også ført til at jeg har spart penger på transport og, mest av alt, på mat. Når jeg pendlet til kontoret var det lettvint å kjøpe lunsj i kantinen eller på kafe. Jeg merker også at jeg har begynt å spise sunnere siden jeg lager mat hjemme.


Sist men ikke minst har fjernarbeid åpnet døren for nye muligheter hos selskaper som er basert andre steder, og det har gjort at jeg ikke måtte si nei til en spennende mulighet siden jeg ikke ville flytte.


Hvis det appellerer til deg å flytte fra byen hvor kontoret ditt er basert, eller søke jobb i et selskap som ikke er geografisk tilgjengelig for deg har jeg samlet noen tips for hvordan du kan overbevise en arbeidsgiver til å tillate fjernarbeid på ubestemt tid.


  1. Hold samtalen face-to-face (om det er virtuelt eller fysisk). Ikke sky unna de personlige grunnene til at å jobbe hjemmefra vil gagne deg, men fokuser på det positive om hvordan det påvirker bedriften og teamet ditt.

  2. Timing is everything. Bygg opp tillit til sjefen din før du ber om spesialbehandling. Kan du følge opp en god prestasjon med samtalen om fjernkontor kan sjefen din vare ekstra tilbøyelig og i godt humør.

  3. Undersøk bransjen din og bedriften din. Finnes det presedens for ansatte som jobber hjemmefra eller bedrifter som tilbyr fleksibilitet? Bruk konkrete eksempler eller vedtak fra selskapet.

  4. Tenk på arbeidsoppgavene dine og situasjonen du befinner deg i. Kan oppgavene dine gjøres hjemmefra? Kom med konkrete eksempel på hvordan du har løst problemer hjemmefra og hvordan du kommer til å fortsette å jobbe hjemmefra. Kan du bevise at det ikke bare nøyer deg, men er en fordel for bedriften at du jobber hjemmefra? Tenk økt produktivitet, fokus, ro og fred, økt tilfredshet på jobben.

  5. Vær realistisk om hva du trenger og hvordan du skal tilpasse deg resten av teamet. Kom forberedt til samtalen med en klar plan. Hvilke digitale virkemidler vil du bruke for samarbeid og prosjektledelse, og hvordan kommer du til å kommunisere med teamet ditt.

  6. Forbered deg på tvil og skepsis, for eksempel:

  7. Arbeidsgivere bekymrer seg ofte for hvordan fjernarbeid kommer til å gå utover produktiviteten din og andres. Forklar hvordan du har opplevd fjernarbeid under pandemien og hvorfor du syns det har vært effektivt. Forklar faktorene på kontoret som har hindret deg i å være like produktiv som du er hjemme.

  8. Arbeidsgivere kan bekymre seg for at du ikke oppfyller pliktene dine eller at de ikke vil få tak i deg. Gjenta planen din for hvordan du kommer til å utføre arbeidsoppgavene dine og kommunisere med medarbeiderne dine. Forklar hvordan hvordan arbeidsdagen din kommer til å se ut og legg fram for sjefen din hvor ofte og når du vil gi dem oppdateringer.

  9. Arbeidsgivere kan også bekymre seg for rettferdighet blant teamet, hvis de lar deg jobbe hjemmefra må alle få lov. Kom med eksempler fra bransjen hvor andre selskaper har innført fjernarbeid og positive resultater de har oppnådd.

  10. Foreslå en prøveperiode og hvordan du og arbeidsgiveren din kan måle utfallet. Vurder å være fleksibel og bygge opp antall dager og timer når dere ser positive resultat.


Samtaler med arbeidsgiveren din går ikke alltid som man ønsker eller forventer, uansett hvor godt forberedt du er. Arbeidsgiver kan avvise forespørselen din og da kan det være lurt å ha tenkt på hva du skal gjøre hvis du ikke får viljen din. Hvis fjernkontor er en deal breaker kan det være på tide å vurdere om arbeidskulturen er forenlig med dine verdier, og om det er på tide å utvide horisonten din. Husk at et arbeidsforhold er et gjensidig forhold og at konkurransen for ansatte er stor. Ikke var redd for å stå på kravene dine og be om tilpasninger som er viktig for deg og din situasjon.


Lykke til!


51 views0 comments

Recent Posts

See All